Wednesday, November 28, 2007

Μαζικές κινητοποιήσεις για το ασφελιστικό

Σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα δάσκαλοι, καθηγητές, δημοσιογράφοι και μηχανικοί Δημοσίου κινητοποιούνται με απεργίες για το καυτό θέμα του ασφαλιστικού και διεκδικούν θεσμικά και οικονομικά αιτήματα που δεν έχουν ικανοποιηθεί ακόμη. Η κυβέρνηση πάντως συνεχίζει τις συνομιλίες-χωρίς ουσιαστικούς συνομιλητές!-την Τετάρτη στη Βουλή, με κύρια θέματα τα βαρέα κ ανθυγιεινά. Παρόλες όμως τις αντιδράσεις των εργαζομένων, η κυβέρνηση προαναγγέλει αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης και διευκρινίζει ότι όποιες προσαρμογές επιχειρηθούν θα είναι ήπιες και ανεπαίσθητες-πράγμα το οποίο μέχρι τώρα δεν αποδεικνύεται.

1 comment:

Χριστίνα Ανέφελη said...

Γεια σου ρε Βικούλι με τα αγωνιστικά σου ποστς! Πολύ μου άρεσε το μπλογκ σου. Όμορφα γράφεις, μπράβο. Καλορίζικο, συμφοιτητριούλα!

Απ' ό,τι βλέπω σου κάνω και ποδαρικό στα σχόλια, ε; Και για μένα όμως είναι η πρώτη φορά που υπογράφω με το μπλογκικό μου ψευδώνυμο. Μόλις προσέθεσα τη διεύθυνσή σου και στα λινκς του δικού μου ιστολογίου. Όταν ξεκινήσω τις αναρτήσεις θα σου πω, ελπίζω να σε δω εκεί.

Καλή αρχή κούκλα μου!